“Toen ik in februari 2020, na een burn-out, op een laagdrempelige manier vrijwilligerswerk wilde op pakken, heb ik Angelique leren kennen. Mijn eerste ontmoeting met haar voelde gelijk goed. Door haar warme, rustige en empathische persoonlijkheid gaf ze mij gelijk een prettig en welkom gevoel. Angelique besteedde veel aandacht aan mijn wensen en was tegelijkertijd duidelijk over wat ik van haar kon verwachten.

Ik werk nu een jaar voor de stichting en wat begeleiding betreft is zij open en eerlijk (qua tempo/uitdaging/hoeveelheid/etc.) en houdt daarmee tegelijkertijd in de gaten of ik niet over mijn eigen grenzen heen ga, zonder mij te hinderen in mijn eigen proces. Er is altijd ruimte om diverse mogelijkheden met haar te bespreken en zij geeft mij het gevoel dat ik er mag zijn, door de manier waarop zij mij de aandacht geeft, door persoonlijke gesprekken of het geven van erkenning voor het werk dat ik doe.

Door de samenwerking met Angelique ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan. Zij geeft mij het gevoel dat ik goed genoeg ben en dat wat ik doe goed genoeg is, en dat is precies wat ik nodig had om stappen vooruit te gaan zetten in mijn leven.”

~Lotte~

“Inmiddels heb ik diverse gesprekken met Angelique gehad, waarin ik mij goed gehoord voelde. Zij geeft mij goede adviezen en inzichten om over na te denken en eventueel iets mee te doen. Ook het delen van stukjes uit haar eigen leven ervaar ik als heel fijn en het helpt mij. Het geloof van Angelique geeft een stuk erkenning en kracht. God is erbij en geeft ons kracht in de moeilijkste situaties.”
~Anoniem~