Waar te beginnen

Een van de eerste vragen als je wilt re-integreren is waar je moet beginnen. Als coach van Golden Joinery Counseling & Coachging kan ik jou helpen bij re-integratie, bemiddeling en begeleiding binnen jouw huidige bedrijf. Ook bieden wij re-integratie, bemiddeling en begeleiding vanuit een langdurige ziektewet of werkloosheid-situatie.

Ongeacht welke situatie op jou van toepassing is, als coach heb sinds 2008 de kennis en expertise opgedaan om jou op een adequate en persoonlijke manier te begeleiden naar werk.

Het voordeel

Een van de grote voordelen van de coach van Golden Joinery Counseling & Coaching is dat ik zelf ook coachee ben geweest en daardoor helemaal begrijp waar jij doorheen gaat in het traject. Dit zal voor jou een bron van herkenning opleveren, waar jij als coachee jouw voordeel mee kan doen.

Christelijke Re-integratiebegeleiding Rotterdam
Op een ontspannen manier ondersteuning krijgen.

Voor u als werkgever zit het voordeel in mijn jarenlange ervaring als coach. Dit samen met het continue verbeteren van mijn kennis en vaardigheden, zorgt ervoor dat u verzekerd bent van kwaliteit van begeleiding waar u en uw werknemer recht op hebben.

Maatwerk

Een re-integratietraject is altijd maatwerk en per persoon verschillend, net als het te behalen resultaat per persoon verschilt. Golden Joinery Counseling & Coaching biedt diverse trajecten aan, van het werk-fit-traject om jou te helpen eerste stappen richting werk te zetten, tot aan een persoonlijk en op maat gemaakt re-integratieplan. Elk traject begint altijd met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij samen bekijken wat jij nodig hebt om jouw eerste stappen richting werk te zetten. Mocht je na het eerste gesprek het re-integratietraject met Golden Joinery Counseling & Coaching willen starten, dan zal ik een overeenkomst en trajectplan schrijven op basis waarvan wij het traject starten.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen op telefoonnummer 06-84044330 of via ons contactformulier.