Hoe te beginnen

Er komt een moment dat jij weer moet, of wilt deelnemen aan het arbeidsproces. Dan is het fijn als er een ervaren begeleider jou kan ondersteunen. Angelique heeft jaren lange ervaring als re-integratiecoach, welke samen met haar expertise over sterven, verlies en rouw jou en jouw werkgever kan ondersteunen in jouw terugkeer naar de werkvloer.

Voor de rouwende

Om op een goede manier te re-integreren tijdens een rouwproces is de juiste ondersteuning van groot belang. Inzicht krijgen in jouw eigen proces en waar jij doorheen gaat zullen jou helpen om, naast de uitdagingen die werken in rouw met zich meebrengen, op een juiste manier terug te keren naar de werkvloer.

Voor de werkgever

Uw werknemer heeft een verlies meegemaakt en u wilt het liefst uw werkgever zo snel mogelijk weer terug op de werkvloer. Belangrijk voor u is om te weten hoe een rouwproces er uit ziet, wat uw werknemer nodig heeft om zijn/haar functie weer op een goede manier kan oppakken.

In sommige gevallen is het nodig om een afdeling wat meer inzicht te geven in het rouwproces, of er is een overlijden binnen uw bedrijf en daarmee collectieve rouw. Hoe gaat u hiermee om als werkgever.

Angelique ondersteunt u met haar expertise in rouw en verlies, gecombineerd met haar jarenlange ervaring als re-integratiecoach. Of het nou gaat om voorlichting voor een manager of afdeling, of om een persoonlijk re-integratietraject voor uw werknemer. U kunt verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak, waar zowel u als uw werknemer(s) voordeel uit zullen halen.

Meer informatie

Wilt u weten wat Angelique voor u, uw werknemer of uw bedrijf kan betekenen! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-84044330 of ons contactformulier.