Sterven hoort bij het leven, de vraag is hoe wil je sterven? Wij mensen denken niet graag aan ons eigen sterflijkheid. We vinden het onderwerp eng, of het geeft ons een onbehagelijk gevoel. Maar ieder mens komt vroeg of laat met de dood in aanraking.

Denken aan jouw laatste reis

Op het moment dat je te horen krijgt dat je niet meer beter wordt, stort jouw wereld letterlijk in elkaar. Er is nog zo veel wat je wilt en niet wilt. Dood wil je in ieder geval niet, dat is het enige wat je weet. Het kan helpend zijn om dan met een ervaren stervensbegeleider te onderzoeken hoe jij jouw laatste stukje van jouw leven op een zo goed mogelijk manier kan invullen.

Wat te doen

Omdat sterven ongewoon is geworden in de samenleving, weet je niet altijd wat je dan moet doen. Een stervensbegeleider kan jou hierbij helpen. Angelique heeft ervaring in het begeleiden van vrouwen in hun laatste fase en biedt persoonlijke op maat gemaakte begeleiding bij sterven en rouw.

Hoe werkt stervensbegeleiding

Samen met Angelique onderzoek je waar jouw behoefte ligt. Wat is waardig sterven voor jou en wat wil jij nalaten. Mogelijk heb je zaken nog niet afgehandeld en wil je hier iets mee. Wat is sterven en wat kunnen jij en jouw omgeving verwachten. Zo zijn er nog vele vragen die je kunt stellen in de turbulente wereld waar je in bent gekomen.

Als rouw- en stervensbegeleider ben ik overtuigd dat een goede overleving van sterven en andere vormen van verlies, staan en vallen bij de juiste voorlichting. Daarom bestaat mijn werk niet alleen uit het begeleiden, maar ook uit het geven van voorlichting over zowel het sterven zelf, als het rouwproces en alles wat daaromheen zit.

De stervensbegeleider

Als stervensbegeleider is het mijn verlangen om jou en jouw naasten te ondersteunen in jouw laatste stuk van jouw leven. Omdat ik Christelijk ben is mijn geloof een belangrijk onderdeel, vooral in de laatste levensfase heb ik ervaren dat er veel vragen over geloof en het hiernamaals komen. Deze vragen zal ik beantwoorden vanuit zowel mijn persoonlijke overtuiging als vanuit de bestaande kennis.

Meer informatie

Wil je weten wat Angelique voor jou in jouw laatste levensfase kan betekenen! Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-84044330 of ons contactformulier.