Verlies verwerken, dat doe je toch zelf?!

Een verlieservaring is voor iedereen heel persoonlijk. Meestal lukt het ons, met God en onze sociale omgeving om te leren gaan met de verlieservaring en het opnieuw inrichten van ons leven.

Maar wat als het niet lukt? Als de goedbedoelde adviezen juist het tegenovergestelde geven. Of als je boos bent op God en daar niet uit komt. En wat als je het idee hebt dat jouw omgeving jou niet begrijpt. Soms zit je met vragen en twijfels en heb je geen idee wat je moet doen, of hoe je het moet doen. Dan kan het enorm fijn zijn om met een counselor één, of meerdere, counselingsgesprekken te hebben. Tijdens onze gesprekken zijn jouw behoeftes altijd leidend.

Als geaccrediteerde rouw-counselor help ik jou om te gaan met het verlies, ik leer je hoe je op een goede manier stappen kan nemen in jouw proces. Daarnaast geef ik tips en huiswerkopdrachten die jou helpen een volgende stap te zetten. Meer informatie over begeleiding bij overlijden vind je hier.

Rouwen, dat doe je toch alleen bij overlijden?!

Ondanks dat we rouw meestal associëren met het overlijden van een dierbare, kan rouw ook optreden bij o.a. scheiding, verlies van gezondheid of verlies van baan . Ook bij deze vormen van verlies kunnen gesprekken met een Christelijke counselor zeer helpend zijn. Voor meer informatie over de overige vormen van verlies en begeleiding klikt u hier.

Waarom Angelique?

Elke verlieservaring heeft invloed op meerdere aspecten van het leven en kan voor een gelovige voor extra uitdaging zorgen. Als Christelijke stervensbegeleider kan ik het hele proces, of een stukje van het proces van het afscheid van een dierbare meewandelen, begeleiding en ondersteuning bieden. Als Christelijke rouw-begeleider biedt ik jou die begeleiding die jij nodig hebt tijdens jouw herstel. Als Christelijke life-coach ben ik in staat jou te helpen hoe de volgende stappen te nemen in de veranderde situatie en indien gewenst God hierin te betrekken. Meer informatie over mij vind je hier.

Waarom Christelijke counseling?

Een ervaren counselor kan jou helpen ruimte en perspectief in jou situatie te krijgen. Doormiddel van gesprekken van één uur, waarbij jouw behoeften leidend zijn, krijg je overzicht en ruimte en handvatten om stappen te nemen, welke jou helpen in jouw proces. Onze gesprekken kunnen plaatsvinden op een locatie waar jij je het veiligst voelt, meer informatie over onze werkwijze vind je hier.

Direct een gratis adviesgesprek aanvragen?

Bij Golden Joinery Counseling & Coaching is een eerste adviesgesprek altijd gratis. Tijdens dit gesprek kan jij ervaren wat ik voor jou kan betekenen en geef ik je tips en handvatten. Om direct een gratis advies gesprek aan te vragen kan je hier klikken. Ook kan je via ons telefoonnummer 06-84044330 of ons contactformulier contact met ons opnemen voor meer informatie.