Even voorstellen

Coach Angelique Bakker

Mijn naam is Angelique de Jong – Bakker en sinds 2008 heb ik een passie voor het coach-vak. In dat jaar heb ik mijn eerste opleiding tot (re-integratie) coach afgerond. Omdat ik mijn expertise wilde verbreden heb ik in 2019 heb ik de opleiding life-coach gevolgd. In 2020 ben ik een opleiding stervensbegeleiding gaan doen en deze heb ik in 2022 uitgebreid met rouw-counseling. Naast rouwbegeleider en life-coach ben ik Christen en overtuigd dat God ons ook in onze moeite en die pijn wil bijstaan.

Onze geschiedenis

Golden Joinery Counseling & Coaching is geboren uit een verlangen waarvan ik geloof dat God dit in mij heeft gelegd. In 2018 hebben een dierbare vriendin en ik samen een Bijbelstudiegroep opgericht met de naam Golden Joinery. Waarbij het ons verlangen was om vrouwen (die God nog niet (goed) kennen) te onderwijzen en helpen om zichzelf beter te begrijpen en hun waarde te ontdekken. Toen mijn beste vriendin in 2020 de diagnose kanker kreeg en ongeneselijk werd verklaard heb ik een opleiding tot stervensbegeleiding gedaan om haar en haar dochter zo goed mogelijk bij te kunnen staan. In 2021 kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen bedrijf op te starten, vanuit het bekende ging ik richting re-integratie, maar God bedacht het anders. En Golden Joinery kreeg in de eerste maanden van 2022 duidelijke vorm in rouwbegeleiding vanuit het hart van God.

De betekenis van Golden Joinery

(c) Lakeside Pottery

De naam Golden Joinery komt van de Japanse kunst “Kintsugi” 金継ぎ wat gouden verbinding betekent. Bij deze kunstvorm wordt gebroken keramiek met goud of zilver wordt gerepareerd en daardoor is waardevoller dan daarvoor.

Zo geloof ik ook dat God juist met Zijn liefde ons verdriet wil vertroosten, onze scherven bijeen wil brengen en repareren met Zijn Liefde. Zodat wij, ondanks wat wij hebben meegemaakt, een betere en mooiere versie kunnen worden dan dat wij waren.”

Waarom Christelijke counseling

De Christelijke rouwbegeleiding van Golden Joinery Counseling & Coaching is een unieke combinatie van Bijbels fundament naast beproefde theorie en praktijkervaring. Er is ruimte voor geloofstwijfel en geen enkele emotie is “verkeerd”. Omdat er naast het Bijbelse fundament, persoonlijke ervaring en veel theorie vanuit mijn opleidingen wordt gecombineerd mag jij vertrouwen op de grootst mogelijke zorg tijdens jouw traject.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze vormen van counseling en coaching klik je hier. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier.

Direct een gratis adviesgesprek aanvragen?

Bij Golden Joinery Counseling & Coaching is een eerste adviesgesprek altijd gratis. Tijdens dit gesprek kan jij ervaren wat ik voor jou kan betekenen en geef ik je tips en handvatten. Om direct een gratis advies gesprek aan te vragen kan je hier klikken. Ook kan je via ons telefoonnummer 06-84044330 of ons contactformulier contact met ons opnemen voor meer informatie.