Wie ben ik

Coach Angelique Bakker

Omdat ik het fijn vind om een beetje te weten wie de persoon achter het bedrijf is, zal ik hier wat meer vertellen over mijzelf en waarom ik Golden Joinery Counseling & Coaching ben begonnen.

Mijn naam is Angelique de Jong-Bakker en ik heb sinds 2008 passie voor het coach-vak. In dit jaar ben ik zelf, als coachee, in een re-integratietraject gekomen. Waar ik én de passie voor coaching heb gevonden én ook mijn eerste opleiding tot jobcoach heb afgerond. Na jaren actieve ontwikkeling van mijzelf en mijn coach-vaardigheden, doormiddel van studie en praktijkervaring, ben ik overtuigd dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren in het leven van hen die ik mag begeleiden. Daarnaast is de unieke combinatie, dat ik zowel coach als coachee ben (geweest), een enorm voordeel. Dit helpt om een vertaling te maken tussen de belangen van zowel de opdrachtgever, als van de coachee.

Onze geschiedenis

Golden Joinery Counseling & Coaching is geboren uit een verlangen waarvan ik geloof dat God dit in mij heeft gelegd. In 2018 hebben een dierbare vriendin en ik samen een Bijbelstudiegroep opgericht met de naam Golden Joinery. Waarbij het ons verlangen was om vrouwen (die God nog niet (goed) kennen) te onderwijzen en helpen om zichzelf beter te begrijpen en hun waarde te ontdekken. Vanuit deze groep en mijn persoonlijk verlangen, dat meer mensen hun waarde en identiteit mogen leren kennen, is Golden Joinery Counseling & Coaching geboren.

Golden Joinery

(c) Lakeside Pottery

De naam Golden Joinery komt van de Japanse kunst “Kintsugi” (金継ぎ wat gouden verbinding betekent), waar gebroken keramiek met goud of zilver wordt gerepareerd en daardoor waardevoller is dan daarvoor. Zo geloof ik dat God onze scherven bijeen wil brengen en wil repareren met Zijn Liefde. Zodat wij, met alles wie wij zijn en wat wij hebben meegemaakt, een betere en mooiere versie kunnen worden dan dat wij waren.”

Meer informatie

De Bijbel en de Liefde van Jezus staan voor mij centraal in mijn coaching, maar mijn coaching is ook zeer geschikt voor mensen die open staan voor invloeden vanuit mijn Christelijke geloof. Meer informatie over onze diensten, visie en missie vind u in ons menu. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-84044330 of ons contactformulier.