Flexibel

Golden Joinery Counseling & Coaching biedt begeleiding aan in Rotterdam en omstreken en is niet gebonden aan een kantoor. Dit betekent concreet voor jou dat wij kunnen afspreken waar jij je het prettigst voelt. Dit kan uiteraard bij ons op kantoor zijn, maar ook bij jou thuis, bij jouw werkgever of (afhankelijk van het soort begeleiding dat je zoekt) tijdens een wandeling. Deze flexibiliteit heeft voor jou als voordeel dat je altijd een veilige haven kan inbouwen tijdens de begeleiding.

Uniek

Mijn begeleiding is vanuit een Christelijke identiteit, gecombineerd met eigen ervaring, theorie vanuit diverse studies en meer dan 12,5 jaar ervaring als coach. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat jij verzekerd bent dat ik ernaar streef om jou de kwaliteit te bieden waar jij recht op hebt. Daarbij geloof ik dat alle antwoorden op jouw vragen al in jezelf zitten en wij deze samen (met God) helder kunnen krijgen. Als counselor van Golden Joinery Counseling & Coaching help ik jou, door middel van gesprekken en eventueel huiswerkopdrachten, de knelpunten voor jezelf helder te krijgen. Waarna je zelf kunt bepalen wat jouw volgende stap zal zijn. Jij hebt ten alle tijde de regie in handen bij onze gesprekken.

Voor iedereen

Ben je zelf niet gelovig, maar ervaar je wel (h)erkenning in de werkwijze van Golden Joinery Counseling & Coaching, ook voor jou kan ik van grote waarde zijn in jouw begeleiding. Mijn empathische no-nonsense aanpak is geschikt voor zowel de gelovige als ongelovige vrouw.

Meer informatie

Zo maar een verbintenis aangaan met iemand is, zeker op zo’n kwetsbaar moment, niet makkelijk. Daarom kan je hier klikken voor meer informatie over wie ik ben. Meer informatie over onze diensten vind je hier.

Direct een gratis adviesgesprek aanvragen?

Bij Golden Joinery Counseling & Coaching is een eerste adviesgesprek altijd gratis. Tijdens dit gesprek kan jij ervaren wat ik voor jou kan betekenen en geef ik je tips en handvatten. Om direct een gratis advies gesprek aan te vragen kan je hier klikken. Ook kan je via ons telefoonnummer 06-84044330 of ons contactformulier contact met ons opnemen voor meer informatie.