Flexibel

Golden Joinery Counseling & Coaching is niet gebonden aan een kantoor. Dit betekent concreet voor jou dat wij kunnen afspreken waar jij je het prettigst voelt. Dit kan uiteraard bij ons op kantoor zijn, maar ook bij jou thuis, jouw werkgever of (afhankelijk van het soort coaching dat je zoekt) tijdens een wandeling. Deze flexibiliteit heeft voor jou als voordeel dat je altijd een veilige haven kan inbouwen tijdens de coaching.

Uniek

Mijn coaching is vanuit een Christelijke identiteit, gecombineerd met eigen ervaring, theorie vanuit diverse studies en meer dan 12,5 jaar ervaring als coach. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat jij verzekerd bent dat ik ernaar streef om jou de kwaliteit te bieden waar jij recht op hebt. Daarbij geloof ik dat alle antwoorden op jouw vragen al in jezelf zitten en wij deze samen (met God) helder kunnen krijgen. Als coach van Golden Joinery Counseling & Coaching help ik jou, door middel van gesprekken en eventueel huiswerkopdrachten, de knelpunten voor jezelf helder te krijgen. Waarna je zelf kunt bepalen wat jouw volgende stap zal zijn. Jij hebt ten alle tijde de regie in handen bij onze coaching.

Voor iedereen

Ben je zelf niet gelovig, maar ervaar je wel (h)erkenning in de werkwijze van Golden Joinery Counseling & Coaching, ook voor jou kan ik van grote waarde zijn in uw begeleiding. Mijn empathische no-nonsense aanpak is geschikt voor zowel de gelovige als ongelovige mens.

Een eerste adviesgesprek met Golden Joinery Counseling & Coaching is gratis en hierin kunnen wij samen bekijken wat jouw vraagstuk is en welke stappen er nodig zijn.

Informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek kun je contact opnemen op telefoonnummer 06-84044330 of via ons contactformulier.