Verlies verwerken, dat doe je toch zelf!

Een verlieservaring is voor iedereen heel persoonlijk. Meestal lukt het ons, met God en onze sociale omgeving om te leren gaan met de verlieservaring en het opnieuw inrichten van ons leven.

Maar wat als het niet lukt? Als de goedbedoelde adviezen juist het tegenovergestelde geven. Of je boos bent op God en daar niet uit komt. En wat als je het idee hebt dat jouw omgeving jou niet begrijpt. Soms zit je met vragen en twijfels en heb je geen idee wat je moet doen, of hoe je het moet doen. Dan kan het enorm fijn zijn om met een counselor één, of meerdere, counselingsgesprekken te hebben. Tijdens onze gesprekken zijn jouw behoeftes altijd leidend.

Als geaccrediteerde rouw-counselor help ik jou om te gaan met het verlies, ik leer je hoe je op een goede manier stappen kan nemen in jouw proces. Daarnaast geef ik tips en huiswerkopdrachten welke jou een volgende stap helpen te zetten. Meer informatie over begeleiding bij overlijden vind je hier.

Rouwen, dat doe je toch alleen bij overlijden!

Ondanks dat we rouw meestal associëren met het overlijden van een dierbare, kan rouw ook optreden bij o.a. scheiding, verlies van gezondheid of verlies van baan . Ook bij deze vormen van verlies kunnen gesprekken met een counselor zeer helpend zijn. Voor meer informatie over de overige vormen van verlies en begeleiding klikt u hier.

Waarom Angelique?

Elke verlieservaring heeft invloed op meerdere aspecten van het leven. Als stervensbegeleider kan ik het hele proces, of een stukje van het proces van het afscheid van een dierbare meewandelen. Als life-coach ben ik in staat jou te helpen hoe de volgende stappen te nemen in de veranderde situatie. Meer informatie over mij vind je hier.