Heb jij een dierbare verloren en voel je de behoefte om hierover te praten met mensen die in dezelfde situatie zitten? Dan hebben we goed nieuws voor je! Golden Joinery Counseling en Coaching organiseert elke laatste donderdag van de maand een open rouw-café speciaal voor vrouwen. Hier kun jij herkenning, erkenning en lotgenoten ondersteuning vinden.

Rouwen is een persoonlijk proces dat iedereen op zijn eigen manier doormaakt. Soms kan het echter erg helpend zijn om ervaringen te delen met anderen die hetzelfde meemaken. In ons open rouw-café bieden wij een veilige en warme omgeving waarin jij vrijuit kunt praten over jouw verlieservaring. Of je nu onlangs iemand hebt verloren of al wat langer geleden, je bent van harte welkom.

Echt even tijd voor jezelf

Het open rouw-café is bedoeld als een moment waarop jij even helemaal tot rust kunt komen en aandacht kunt besteden aan jouw eigen rouwproces. Het kan soms lastig zijn om in onze drukke maatschappij ruimte te vinden om stil te staan bij ons verdriet. Daarom biedt Golden Joinery Counseling en Coaching jou deze gelegenheid.

Tijdens het rouw-café staat niets vast en is er geen vast programma. Het draait allemaal om jou en wat jij op dat moment nodig hebt. Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor, advies van anderen of gewoon een samenzijn met mensen die begrijpen wat je doormaakt, wij zijn er voor jou.

Vrouwen onder elkaar

Wij richten ons specifiek op vrouwen, omdat we geloven dat er veel kracht schuilt in het samen delen van ervaringen als vrouwen zijnde. Vrouwen hebben vaak andere manieren van communiceren en kunnen zich gemakkelijker openstellen in een omgeving waarin ze zich begrepen voelen.

In ons open rouw-café kun je dus rekenen op een warme sfeer waarin je vrijuit kunt praten over jouw verlieservaringen. Je zult merken dat er altijd wel iemand is die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt en begrijpt wat je doormaakt. Samen kunnen we elkaar steunen en troost bieden.

Lotgenoten ondersteuning

Binnen onze groep streven we naar verbinding tussen de deelnemers. We stimuleren actief luisteren, empathie tonen en elkaar ondersteunen tijdens moeilijke momenten. Het open rouw-café is geen therapeutische sessie, maar eerder een informele bijeenkomst waarbij lotgenoten steun vinden bij elkaar.

Angelique is een ervaren professionals op het gebied van rouwverwerking en counseling. Zij is aanwezig om de gesprekken in goede banen te leiden, maar het is vooral de interactie tussen de deelnemers die centraal staat.

Over Golden Joinery Counseling en Coaching

Golden Joinery Counseling en Coaching is een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen tijdens moeilijke periodes in hun leven. Of je nu te maken hebt met verlies van een dierbare, relatieproblemen of andere uitdagingen, wij staan voor je klaar.

Onze missie is om jou te ondersteunen bij het herstellen en hervinden van jouw veerkracht. We geloven dat iedereen in staat is om weer gelukkig te worden, ook na een ingrijpend verlies. In ons open rouw-café willen we jou helpen om weer verbinding te maken met jezelf en anderen.

Kom langs bij ons open rouw-café!

Ben jij geïnteresseerd in ons open rouw-café? Noteer dan alvast de laatste donderdag van de maand in je agenda! Het café vindt plaats bij House of Hope, Bas Jungeriusstraat 254B, te Rotterdam en begint om 19.30 uur. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden; Je bent van harte welkom.

Wees gerust, er wordt geen entreegeld gevraagd voor ons open rouw-café. Wij vinden het belangrijk dat deze ruimte toegankelijk is voor iedereen die behoefte heeft aan steun en begrip.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 06-84044330 of stuur een e-mail naar info@goldenjoinery.nl. We staan klaar om je te helpen!

Wij hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in ons open rouw-café. Samen kunnen we sterker staan en elkaar helpen door de moeilijke momenten heen. Tot snel!