Overwinnen

Van tijd tot tijd worstelen we allemaal met diverse vraagstukken. Sommige zijn groot, sommige lijken kleiner. Het kan dan fijn zijn om samen met iemand te sparren om te kijken waar het knelpunt zit en welke mogelijkheden en, natuurlijk, welke stappen je kan nemen om het knelpunt te overwinnen. Angelique de Jong-Bakker is een ervaren life-coach, die al vele mensen heeft mogen helpen hun knelpunt te ontdekken en deze om te draaien naar een positieve uitkomst.

Jij hebt de regie

Bij Golden Joinery Counseling & Coaching ben jij degene die ten alle tijde de regie houdt. Ik ben overtuigd dat alle antwoorden al in jezelf zitten en ik help jou, door middel van gesprekken, om de antwoorden te vinden op jouw vraagstuk(ken). Het kan voorkomen dat je tijdens één coachsessie voldoende handvaten hebt gekregen om verder te kunnen komen. Een eerst adviesgesprek is bij ons daarom ook altijd gratis, waarna jij zelf kunt besluiten of jij verder van onze diensten wilt gebruik maken.

Christelijke Life-Coaching Rotterdam
Soms is het makkelijker om wandelend te praten.

Onze coaching

Omdat Golden Joinery Counseling & Coaching overtuigd is van de waarde van de Bijbel, staat deze, vanuit de coach, centraal in de coaching. In mijn coaching komen deze waarden tot uiting in mijn woorden en handelen,. Bijbelse principes zijn niet de enige belangrijke aspecten in onze coaching, wetenschappelijke onderbouwing en beproefde technieken in de wereld van het veranderen van denkpatronen zijn onderdeel van mijn coaching.

Meer informatie

Zo maar een verbintenis aangaan met iemand is, zeker op zo’n kwetsbaar moment, niet makkelijk. Daarom kan je hier klikken voor meer informatie over wie ik ben. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier.

Direct een gratis adviesgesprek aanvragen?

Bij Golden Joinery Counseling & Coaching is een eerste adviesgesprek altijd gratis. Tijdens dit gesprek kan jij ervaren wat ik voor jou kan betekenen en geef ik je tips en handvatten. Om direct een gratis advies gesprek aan te vragen kan je hier klikken. Ook kan je via ons telefoonnummer 06-84044330 of ons contactformulier contact met ons opnemen voor meer informatie.