Overwinnen

Van tijd tot tijd worstelen we allemaal met diverse vraagstukken. Sommige zijn groot, sommige lijken kleiner. Het kan dan fijn zijn om samen met iemand te sparren om te kijken waar het knelpunt zit en welke mogelijkheden en, natuurlijk, welke stappen je kan nemen om het knelpunt te overwinnen. Angelique Bakker is een ervaren life-coach, die al vele mensen heeft mogen helpen hun knelpunt te ontdekken en deze om te draaien naar een positieve uitkomst.

Jij hebt de regie

Bij Golden Joinery Counseling & Coaching ben jij degene die ten alle tijde de regie houdt. Ik ben overtuigd dat alle antwoorden al in jouzelf zitten en ik help jou, door middel van gesprekken, om de antwoorden te vinden op jouw vraagstuk(ken). Het kan voorkomen dat je tijdens één coachsessie voldoende handvaten hebt gekregen om verder te kunnen komen. Een eerst adviesgesprek is bij ons daarom ook altijd gratis, waarna jij zelf kunt besluiten of jij verder van onze diensten wilt gebruik maken.

Christelijke Life-Coaching Rotterdam
Soms is het makkelijker om wandelend te praten.

Onze coaching

Omdat Golden Joinery Counseling & Coaching overtuigd is van de waarde van de Bijbel, staat deze, vanuit de coach, centraal in de coaching. In mijn coaching komen deze waarden tot uiting in mijn woorden en handelen,. Bijbelse principes zijn niet de enige belangrijke aspecten in onze coaching, wetenschappelijke onderbouwing en beproefde technieken in de wereld van het veranderen van denkpatronen zijn onderdeel van mijn coaching.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen op telefoonnummer 06-84044330 of via ons contactformulier.