Een eerste adviesgesprek bij Golden Joinery Counseling & Coaching is altijd gratis.

Prijs per uur
ReintegratiebegeleidingBegeleiding en gesprekken in het werkfit maken, en (eventueel) vinden van een baan.€ 100,00 voor werkgevers
LoopbaanbegeleidingBegeleiding en gesprekken tijdens het uitvoeren van een baan€ 100,00 voor werkgevers
Lifecoaching/counsellingCoachingsgesprekken over knelpunten in het leven eventueel met huiswerk€ 45,00**
BijbelstudieStuderen op het Woord van GodOp basis van vrijwillige gift*
Alle prijzen zijn per uur, inclusief BTW. Exclusief reiskosten.

*  Aangezien Bijbelstudie gebaseerd is op Bijbelse principes, wordt er vooraf geen prijsafspraak gemaakt voor deze studie-momenten. Achteraf mag u zelf bepalen wat het u waard  is geweest, waarbij we uitgaan van het – eveneens Bijbelse principe – “de arbeider is zijn loon waard‘”. Voor het bedrag dat u wilt geven, wordt een factuur opgesteld in verband met de administratieve verwerking in de boekhouding.

** Omdat Golden Joinery Counseling en Coaching ook life-coaching wil bieden aan hen die minder te besteden hebben, willen wij u vragen, indien u het kunt missen, om iets meer te geven dan het uurtarief, om zo meer mensen onze diensten te kunnen aanbieden. Wilt u gebruik maken van onze diensten, maar kunt u niet het volledige uurtarief betalen, kunt u dit aangeven in uw email. Wij vragen u een kleine omschrijving van uw situatie om zo te kunnen inschatten of u tegen een gereduceerd tarief coaching kunt ontvangen.