Wat heb JIJ nodig

Het kan voorkomen dat je tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden een externe hulpbron kan gebruiken om uitval te voorkomen. Misschien wil jij iets anders binnen het bedrijf waar je nu werkzaam bent, of leren hoe jij jouw werkzaamheden efficiënter kan uitvoeren. Als coach van Golden Joinery Counseling & Coaching kan jou helpen met loopbaanbegeleiding (jobcoaching) bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden binnen jouw huidige functie. Ook kan ik jou helpen onderzoeken wat de reden is van jouw onrust binnen jouw huidige werkzaamheden en welke stappen je kan ondernemen om een verandering te creëren.

Het voordeel

Een van de grote voordelen van de coach van Golden Joinery Counseling & Coaching is dat ik zelf ook coachee ben geweest en daardoor kan begrijpen waar jij doorheen gaat in het traject. Dit zal voor jou een bron van herkenning opleveren, waar jij als coachee jouw voordeel mee kan doen. Omdat ik mijzelf blijf ontwikkelen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, en mijn jarenlange ervaring als coach, ben je verzekerd van kwaliteit die jij verdient.

Handvat nodig

Loopbaanbegeleiding begint altijd met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij samen een start kunnen maken met het ontdekken waar jouw knelpunt zit. Tijdens dit gesprek geef ik je alvast handvaten om mee aan de slag te gaan. Mocht je na het eerste gesprek het loopbaantraject met Golden Joinery Counseling & Coaching willen starten, dan zal ik een overeenkomst en trajectplan schrijven op basis waarvan wij het traject starten.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen op telefoonnummer 06-84044330 of via ons contactformulier.