Saai

Bijbelstudie stoffig? Saai? Onnodig? Dan heb jij nog nooit de Bijbel echt bestudeerd. Samen met jou wil God een weg bewandelen. Of je nou al lang gelovig bent, of nog niet eens zeker weet of je wel geloofd, Bijbelstudie bij Golden Joinery Counseling & Coaching zal jou dichter bij het Woord van God brengen op een manier die voor jou het beste werkt.

Laagdrempelig

Wil je op een laagdrempelige manier meer over Jezus, God en de Bijbel leren, als coach van Golden Joinery Counseling & Coaching onderzoek ik samen met jou wat de Bijbel leert.

Men zegt wel eens, een Bijbel die uit elkaar valt, is van een mens dat niet uit elkaar valt.

Wat wil jij leren

Afhankelijk van jouw eigen doel, inzet en uiteraard Bijbelkennis kan de studie aangepast worden aan jouw behoeften. Ik heb een brede kennis van de Bijbel en de ervaring om jou persoonlijk en groepen te onderwijzen in het Woord van God.

Bijbelse principes

 Aangezien Bijbelstudie gebaseerd is Bijbelse principes, wordt er vooraf geen prijsafspraak gemaakt voor deze studie-momenten. Achteraf mag jijzelf bepalen wat het je waard  is geweest, waarbij we uitgaan van het – eveneens Bijbelse principe – “de arbeider is zijn loon waard‘”. Voor het bedrag dat jij wilt geven, wordt dan wel een factuur opgesteld in verband met de administratieve verwerking in de boekhouding.

Deze vorm van Bijbelstudie op dit moment alleen beschikbaar voor vrouwen. Bent u als man op zoek naar een laagdrempelige manier van Bijbelstudie, verwijs ik u graag door.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak kunt u contact opnemen op telefoonnummer 06-84044330 of via ons contactformulier.