Opbouw

Yes, weer een mijlpaal. En klaar voor de volgende stap!

Met een beetje gezonde zenuwen heb ik op 3 augustus 2021 mijn handtekening gezet bij de Kamer van Koophandel!

Het is onvoorstelbaar om te bedenken dat vier maanden geleden het idee van Golden Joinery Counseling & Coaching nog een concept was.

De handtekening

Wat er kan gebeuren in vier maanden?

Achter de schermen heb ik in deze afgelopen vier maanden hard gewerkt aan de opbouw. Samen met Brieck van Solvid Ondernemen heb ik een bedrijfsplan geschreven en ben ik in het hele traject ondersteund. Elena van Beehappythings heeft mijn idee voor Golden Joinery Counseling & Coaching in een prachtig logo verwerkt. Mijn partner René, die mij aanmoedigt en onvoorwaardelijk steunt en helpt waar hij kan. Daarnaast hebben vele mensen mij geholpen, van het maken van de foto’s voor mijn website, tot het nalezen van alles wat ik op papier en de website heb gezet. En vooral het vertrouwen dat iedereen in mij en mijn bedrijf heeft. Mijn dank is enorm groot.

En nu?

De grote vraag is dus, en nu? Wat is de volgende stap voor mij en Golden Joinery Counseling & Coaching. Klanten krijgen natuurlijk. En daar heb ik jou voor nodig. Jij bent voor mij mijn onmisbare schakel om naamsbekendheid te krijgen. Ken je mij persoonlijk goed, vertel dan aan iedereen waarvan jij denkt dat zij mijn hulp kunnen gebruiken dat ik beschikbaar ben voor begeleiding en coaching.

Ken jij mij nog niet persoonlijk, of nog niet goed genoeg? Lees hier wat meer over mij. Of maak een afspraak met me, om te kijken wie ik ben en wat ik kan betekenen voor jou of iemand in jouw omgeving. Meer informatie over de diensten die ik lever en wat mijn werkwijze is kan je ook vinden op de website

Klaar voor het volgende level!

Ik ben klaar voor de volgende stap. Wil je weten wat deze stappen zijn, volg Golden Joinery Counseling & Coaching op Facebook en LinkedIn of natuurlijk deze Blog om op de hoogte te blijven.

Logo Golden Joinery

Recommended Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *