Opbouw

Spannende tijden zijn aangebroken

Spannende tijden zijn aangebroken voor Golden Joinery Counseling & Coaching. De volgende stap, klanten werven. De site is nog niet helemaal zoals ik het wil hebben, maar ik merk dat ik op een paar kleine puntjes na tevreden ben. Samen met mijn eigen coach, die mij helpt met het opstarten van dit bedrijf, ben ik aan de slag gegaan met mijn elevator pitch. En nu mag de wereld weten dat er een nieuwe Christelijke coach beschikbaar is.

Het volgende stuk van het verkopen van mijzelf en mijn product is ook iets dat je kan vergelijken met solliciteren, als je op zoek gaat naar een andere baan. Vanuit een re-integratietraject naar werk begeleiden is één van de kerntaken van Golden Joinery. Mijn persoonlijk ervaring als sollicitant, coachee en coach is een unieke combinatie, waar jij als cliënt jouw voordeel uit kan halen. Daarnaast begeleiden wij ook het re-integratietraject van een zieke werknemer binnen uw bedrijf. Met ruim 10 jaar ervaring in de wereld van arbeidsbemiddeling en re-integratie bent u verzekerd van een ervaren coach die de vertaalslag kan maken bij de behartiging van de belangen van u en uw werkgever/werknemer. Ook voor het coachen “on the job” of het ontdekken van uw kwaliteiten en passies bent u bij Golden Joinery Counseling & Coaching bij de juiste coach. Samen met u (en uw werknemer/werkgever) kijken wij waar de knelpunten zitten en wat er nodig is om deze knelpunten om te buigen.

Het laatste, maar zeker niet het minste wat Golden Joinery Counseling & Coaching biedt is Life-coaching. We kennen dat gevoel allemaal wel. Het “is dit het nou” gevoel. Soms kan het om iets ogenschijnlijks kleins gaan, maar soms ook om grotere zaken. De coach van Golden Joinery Counseling & Coaching ontdekt samen met jou, doormiddel van gesprekken, waar nou precies dat gevoel vandaan komt. En niet geheel onbelangrijk, wat je er aan kan doen. Door mijn leven heen, ben ik een expert geworden in het ombuigen van situaties. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd en zal ik deze ook blijven volgen, om zo jou, mijn cliënt, de kwaliteit van coaching te kunnen waarborgen die JIJ verdiendt.

Zoals gezegd, ik ga mijn vleugels uitslaan en de wereld mag weten dat Golden Joinery Counseling & Coaching gaat starten. Ben je nieuwsgierig geworden, of ken je iemand die mijn hulp zou kunnen gebruiken? Een eerste adviesgesprek is altijd gratis. Klik hier voor ons contactformulier of bel met 06-84044330.

Recommended Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *